63_shoeby

Shoeby

Shoeby Floriande Hoofddorp voor eerlijk/persoonlijk advies, speciale klanten avonden en personal styling. Wij adviseren u graag en de koffie staat klaar. Tevens zijn wij een DHL servicepunt en kan je bij ons je pakketje ophalen of versturen.

Twee keer per week worden de nieuwste fashion-items aangeleverd. Daarnaast biedt Shoeby Hoofddorp Floriande een uitstekende service en mode voor een vriendelijke prijs. De damesmaten zijn van XS-XXL.Voor heren zijn de maten van XS-3XL. Verder zijn er voor de kids de eigen labels Jilly & Mitch (maten 92 t/m 176). Ten slotte heeft Shoeby Hoofddorp Floriande een uitgebreid assortiment basics, jeans, schoenen en accessoires.

Wil je altijd als eerste geïnformeerd worden over de nieuwste collecties, speciale aanbiedingen en de laatste modetrends? Houd dan de Facebookpagina van Shoeby Hoofddorp Floriande in de gaten of kom naar de winkel en het team staat klaar voor al jullie vragen en persoonlijk kledingadvies.

Shoeby

Openingstijden

Ma:11.00 tot 18.00 uur
Di:09.00 tot 18.00 uur
Wo:09.00 tot 18.00 uur
Do:09.00 tot 18.00 uur
Vr:09.00 tot 20.00 uur
Za:09.00 tot 17.00 uur
Zo:Gesloten

Plattegrond & Winkels

BohemiaDomino's pizzaAsian SelectedFlamesToko SilShoebyIntertoysVerhagenEtosHiziHemaDe HypothekerStapel op FietsenPearlePrimeraSmaak By BryanDick ReusBakkerij VessemAHLucianoBrunaDe FlessenzaakAY DonerAllerleiTandartsenpraktijk FloriandeCaressa DierenziekenhuizenSpare Rib ExpressKruidvatActionSecrets of BeautyI Love SushiHappy BodiesHair CompanyFloriande MakelaarsDirk