Floriande Makelaars

Floriande Makelaars

Welkom bij Floriande Makelaars. Wij zijn een jong en gedreven team met een enorme passie voor wat we doen. Wat we doen?
Wij ondersteunen u bij de aan- en verkoop van een woning, maar ook taxatie- en hypotheekadvies gaan wij niet uit de weg.

In 2008 zijn wij met dit makelaarskantoor in Haarlemmermeer begonnen en omdat het hier zo goed bevalt, zitten we er nog steeds. Doordat wij hier al geruime tijd actief zijn, kennen we de markt als geen ander. Ons kantoor, in winkelcentrum Floriande, bevindt zich in de kern van ons werkgebied.

Het prettige aan een locatie als de onze, is het feit dat woningzoekers heel eenvoudig met ons kantoor in aanraking komen. Het zit zo: woningzoekenden gaan altijd eerst op ‘verkenning’ in het gebied waar ze graag willen wonen en omdat wij hier zo centraal zitten, komen deze speurders (bijna) altijd bij ons uit. Kortom: de perfecte plek om uw woning te etaleren. En maakt u zich geen zorgen, het enthousiasmeren van de potentiële kopers is ons dagelijks werk, dat regelen wij voor u!

Floriande Makelaars

Openingstijden

Ma:09.00 – 17.30 uur
Di:09.00 – 17.30 uur
Wo:09.00 – 17.30 uur
Do:09.00 – 17.30 uur
Vr:09.00 – 17.30 uur
Za:Enkel op afspraak
Zo:Gesloten

Plattegrond & Winkels

BohemiaDomino's pizzaAsian SelectedFlamesToko SilShoebyIntertoysVerhagenEtosHiziHemaDe HypothekerStapel op FietsenPearlePrimeraSmaak By BryanDick ReusBakkerij VessemAHLucianoBrunaDe FlessenzaakAY DonerAllerleiTandartsenpraktijk FloriandeCaressa DierenziekenhuizenSpare Rib ExpressKruidvatActionSecrets of BeautyI Love SushiHappy BodiesHair CompanyFloriande MakelaarsDirk