contact

Asian Selected

Asian Selected is gelegen in Hoofddorp. Door de drukke omgeving is het van belang dat er snel maar ook efficiënt wordt gewerkt. Wat wij nog veel belangrijker vinden is de kwaliteit. Dat is dan ook waar Asian Selected voor staat: Goede kwaliteit! Door de ruime keuze op het menu, vinden wij het belangrijk dat de gerechten allemaal de authentieke smaken van Azië hebben. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten en kruiden om u de werkelijke smaken van alle ingrediënten te laten proeven.

Wij bieden verschillende gerechten uit de Aziatische keuken aan, van een gezond avondmaal tot lekkere grillgerecht en overheerlijke tussendoortjes. Als u binnenkomt zult u vriendelijk begroet worden waarna u op het menu kunt kijken wat u wilt hebben. Als u vragen heeft over de gerechten kunt u deze uiteraard altijd stellen aan één van onze medewerkers. Hierna kunt u uw bestelling plaatsen. Als de bestelling geplaatst is kunt u plaatsnemen en zorgen wij dat uw bestelling zo snel mogelijk voor u wordt klaargemaakt. Bij ons heeft u de keuze om uw gerecht in het restaurant op te eten of mee te nemen. Uiteraard bezorgen wij ook van 16:00 t/m 20:30.

Asian-selected

Openingstijden

Ma:Gesloten
Di:12:00 – 21:00 uur
Wo:12:00 – 21:00 uur
Do:12:00 – 21:00 uur
Vr:12:00 – 21:00 uur
Za:12:00 – 21:00 uur
Zo:12:00 – 21:00 uur

Plattegrond & Winkels

BohemiaDomino's pizzaAsian SelectedLa BarcaToko SilShoebyIntertoysVerhagenEtosHiziHemaDe HypothekerStapel op FietsenPearlePrimeraSmaak By BryanDick ReusBakkerij VessemAHLucianoBrunaDe FlessenzaakAY DonerAllerleiTandartsenpraktijk FloriandeCaressa DierenziekenhuizenSpare Rib ExpressKruidvatActionSecrets of BeautyI Love SushiHappy BodiesHair CompanyFloriande MakelaarsDirk