Van deze EK actie worden voetballiefhebbers blij! Verzamel alle spelers die staan opgesteld op het voetbalveld en win mooie prijzen!

Speel jij ook mee? 

Meedoen is heel eenvoudig. Je ontvangt tussen 17 mei en 12 juni bij iedere besteding van € 5,00* bij alle winkels in Winkelcentrum Floriande een voucher met een unieke code.

Vul de code op de website in en je ziet direct welk voetbalshirt met rugnummer er wordt bijgeschreven op het voetbalveld. Staat het voetbalshirt met rugnummer niet op het veld? Dan zetten we ‘m nog even op de reservebank. Zodra het voetbalveld vol is, ontvang je een nieuw voetbalveld en deze wordt direct gevuld met het voetbalshirt die je nog op jouw reservebank heb staan.

Een vol voetbalveld?

Heb je een vol voetbalveld dan scoor je een Goal! Je kunt dan kiezen of je het voetbalveld in wilt wisselen voor een gegarandeerde prijs of kansprijs. Hieronder zie je een overzicht welke prijzen er beschikbaar zijn. Je kunt zoveel volle voetbalvelden op jouw favoriete prijs inzetten als je zelf wilt. Hoe meer volle velden, hoe meer kans je maakt op jouw prijs naar keuze. Kies je voor een gegarandeerde prijs? Dan ontvangt je per email een bevestiging waar je de prijs op kunt halen.

 * uitgezonderd service artikelen, geneesmiddelen, boeken, tabak en zuigelingenvoeding.

Hoe werkt het?

  • Je ontvangt bij iedere besteding van € 5,00 bij alle winkels in Winkelcentrum Floriande een voucher met een unieke code. *(max 3 per klant).
  • Deze unieke code vul je in op de actie website www.ekbingofloriande.nl
  • De eerste keer dat je een unieke code invult, kun je heel gemakkelijk een persoonlijk account aanmaken om jouw voetbalveld en voucher te activeren.
  • De unieke code wordt omgezet naar een digitaal voetbalshirt, indien deze op het voetbalveld staat wordt deze automatisch geplaatst. Staat het voetbalshirt niet op het veld, dan wordt deze op de reservebank geplaatst.
  • Wanneer jouw voetbalveld vol is, dan kun je zelf kiezen voor welke prijs je het voetbalveld wilt inzetten.

Gegarandeerde prijs

Kiest je voor een gegarandeerde prijs dan ontvangt je direct een bericht in jouw mailbox waarin staat waar je de prijs kunt ophalen.

Kansprijs

Kies je voor een kansprijs dan doet je met jouw voetbalveld mee aan de verloting van die specifieke hoofdprijs. Ben je de gelukkige winnaar, dan ontvang je automatisch bericht. Je kunt zoveel volle voetbalvelden op jouw favoriete prijs inzetten als je zelf wilt. Hoe meer voetbalvelden, hoe meer kans je maakt op de prijs van jouw keuze!