Vaders, mannen, zoons, dochters of wie dan ook opgelet, reserveer nu de Verhage Moederdag tour!

Moederdag is de dag om iedereen die voor jouw klaar staat in het zonnetje te zetten en hoe kan je dat nou beter doen dan met een uitje. Verhage Floriande, gaat dit voor u regelen, een tour in de omgeving van Floriande gevuld met diverse verassingen onderweg mede mogelijk gemaakt door diverse stores in de buurt zoals; Style by Jen, Bohemia en de Flessenzaak en daarnaast verschillende lekkernijen mede mogelijk gemaakt door verschillende horecabedrijven in de buurt denkt u hierbij aan; Long Island, Verhage Floriande, de Toolenburger Kiosk en de Lieveling. En dit is nog niet alles naast dat u ontzettend verwend gaat worden houdt u ook nog een leuke herinnering mede mogelijk gemaakt door Lyan van Furth over. En als laatste maakt u aan het eind van de tour ook nog eens kans op geweldige prijzen met als hoofdprijs een dag in een cabriolet rijden mede mogelijk gemaakt door Stern uit Lijnden.

Dus zet jouw moeder, vriendin of wie dan ook waar van jij vindt dat die wel even verwend mag worden in het zonnetje met de Verhage Lakeside tour.

Uiteraard is het natuurlijk ook super leuk om met jouw vriendinnen clubje deel te nemen.

Zelf meelopen mag natuurlijk ook en is alleen maar gezellig!

Al benieuwd? Boek nu de tour via www.bestellenbijverhagehoofddorp.nl voor 9 mei, aanvang is tussen 11:30 en 13:00 bij vele aanmeldingen zullen wij dit in tijds-slots gaan verdelen. Wees er snel bij tot dan!

Blijf op de hoogte via onze nieuwspagina.

Verhage Moederdag tour