Verhage Floriande plant op 15 april om 12.00 uur weer een uniek evenement waar je bij moet zijn. Het evenement is gericht op de opening van ons terras en zal verschillende attracties bevatten om de gelegenheid te vieren. Als gast zal je kunnen genieten van live muziek tijdens lunch diner of een borrel op het pas geopende terras. Bovendien ontvangt u van ons Verhage in samenwerking met de Flessenzaak als u een van de eerste gasten bent die op het evenement arriveert een glaasje bubbels.
Om het nog leuker te maken heeft Verhage ook een springkussen op het terras laten plaatsen. Dit zal een leuke toevoeging zijn voor de kleine kinderen en als volwassenen kan je daarom volledig genieten van het evenement. Het is vermeldenswaard dat dit evenement een geweldige gelegenheid is voor mensen om samen te komen en een goede tijd te hebben in een ontspannen en sociale sfeer op ons nieuwe terras.
Al met al belofen wij van Verhage dat het evenement een gezellige gelegenheid gaat worden die een unieke en plezierige eetervaring biedt voor alle gasten van alle leeftijden. Reserveren is ook mogelijk dit kan via de link.
Tot dan!