Interview met Mandy van Happy Bodies. Mandy is het “gezicht” van de club. Lees je mee?

Wat heeft jou gemotiveerd om een vestiging van Happy Bodies te starten?

Happy Bodies is een concept wat een manier van sporten aanbiedt die voor iedereen toegankelijk is. Persoonlijke begeleiding staat bij Happy Bodies hoog in het vaandel en het is gewoon super mooi om te zien, dat voor mensen die de drempel om te gaan sporten te hoog vinden, zich bij ons in de club helemaal thuis gaan voelen!

Wat heb je voor Happy Bodies gedaan?

Ik heb hiervoor in de traditionele sportschool gewerkt die ook de Milon cirkel aanbood (het trainingssysteem waar wij mee werken). Daarmee zag ik al wat de Milon als oplossing bood en een heel ander publiek trok dan wij traditioneel in onze traditionele sportschool zagen.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Een spontaan, sportief en open persoon die graag met mensen werkt.

Waarvan word jij super enthousiast?

Een goed resultaat bij een sporter. Ik kan oprecht super trots en enthousiast worden als ik zie dat iemand een goede meting heeft nadat iemand is begonnen met sporten en zijn of haar levensstijl iets heeft aangepast.

Wat maakt Happy Bodies zo uniek?

Onze visie is dat wij iedereen in staat willen stellen te werken aan zijn of haar gezondheid. Dus of je nu oud of jong bent, tijd of geen tijd hebt, fit of minder fit bent. Cruciaal hierin is het persoonlijk contact met onze sporters. Oprechte begeleiding en interesse zorgt ervoor dat sporters gemotiveerd blijven. Daar komt bij dat wij met een uniek systeem werken van 35 minuten. Het is natuurlijk geweldig dat je maar 35 minuten hoeft te sporten en toch resultaten kan behalen.

Hoe is het om in Winkelcentrum Floriande een sportschool te hebben?

Onwijs leuk! Ik kom zelf uit Heemskerk en het is toch altijd afwachten hoe mensen zijn. Maar het valt me op dat Hoofddorp Floriande vol met gezellige en open mensen zit. Ook de ontvangst in het winkelcentrum (de ondernemers onderling) was echt heel hartelijk!

Wat is het leukste of gekste wat je hebt meegemaakt in Winkelcentrum Floriande?

Dat is geen moeilijke vraag, Halloween natuurlijk! Zo leuk om te zien hoeveel mensen daarop afkomen. Wij hadden zelf ons pand beschikbaar gesteld voor de acteurs en vrijwilligers om zich om te kleden. Het was echt een feestje om dat allemaal te zien en daaraan mee te mogen helpen.

Wat zou je nog meer met Happy Bodies in de toekomst willen doen?

Wij hopen dat we als het allemaal mee zit, volgend jaar de deur van onze tweede club te mogen openen!! En wie weet hoeveel daarna nog volgen!

Wat zou je over jezelf willen vertellen aan de bezoekers van Happy Bodies/Winkelcentrum Floriande?

Moeilijke, ik denk dat de meeste sporters mij wel een beetje kennen. Ik ben een jaar geleden begonnen bij Happy Bodies als clubmanager. Een nieuwe stap, best eng, maar de beste stap die ik tot nu toe gemaakt heb de afgelopen 24 jaar. Ik ben altijd al werkzaam geweest in een Milonclub maar dan met minder verantwoordelijkheid. Ik was bekend met het concept en het is iets waar ik volledig achter sta. Ik voel mij thuis in de club en hoop voor iedereen een aanspreekpunt te zijn. Het gaat er natuurlijk uiteindelijk om dat de leden zich hier net zo thuis voelen als ik! En tot nu toe heb ik het idee dat dit heel goed lukt. Iets waar ik heel trots op ben!

Welke quote past bij jou?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
Want als je niet met plezier naar je werk gaat, moet je echt een andere baan gaan zoeken! En ik heb (als ik zo arrogant mag zijn) de leukste baan die er is!