Jenny is sinds 2019 te vinden met haar trendy modezaak in Winkelcentrum Floriande. Lees je mee?

Wanneer ben je begonnen met Style by Jen en waarom?

Ik ben de winkel begonnen in augustus 2019, daarvoor had ik al driekwart jaar een webshop. Ik miste hierin het contact met de klant vandaar de winkel. Heerlijk met mensen kijken waar ze zich lekker in voelen.

Heb je altijd in de mode gewerkt?

Nee ik heb 20 jaar in de kinderopvang gewerkt. Tussendoor 5 jaar met mijn man zijn winkel opgestart in delicatesse. Het ondernemen zit wel in ons bloed. Maar ik heb er altijd een passie voor gehad.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

What you see is what you get! Eerlijk, vrolijk en ondernemend.

Waarvan word jij super-enthousiast?

Wijn, chocolade en sushi. Als mensen blij de deur uitgaan en nog eens langskomen en zeggen hoe blij ze met t gekochte kledingstuk zijn. Je slaagt niet altijd en dat hoeft ook niet, maar als je slaagt moet je blij zijn om het te dragen.

Welke merken verkoop je en welke is jouw favoriet?

Zoso en DWRS

Hoe is het om in Winkelcentrum Floriande een mode winkel te hebben? 

Heel erg leuk. Ik krijg ik zoveel leuke reacties en mensen raden mijn winkel aan bij andere en dat is super.

Wat is het leukste of gekste wat je hebt meegemaakt in Winkelcentrum Floriande.

Nog niet echt gekke dingen meegemaakt maar vooral leuke dingen. Er gebeurt veel, regelmatig is er op zaterdag iets te beleven. De markt is heel gezellig. Helaas heeft Corona veel roet in t een gegooid en hebben veel winkels hier last van gehad, en ook klanten. Maar we hopen dat het nu goed blijft gaan en we weerveel leuks kunnen doen.

Wat zou je nog meer met Style by Jen in de toekomst willen doen?

Veel, hahaha. Ik hoop dat de webshop gaat groeien, dat die drukker wordt. Gezellige avonden houden in de winkel, vriendinnen avond, modeshows dat soort dingen. Verder wil ik in de winkel nog wat dingen aanpassen.Er komt beter licht, ik wil graag bloempotten voor de deur, naar 3 wat grotere pashokjes. En ze komen binnenkort filmen voor het programma Plezier en Passie, dit zal in het Najaar worden uitgezonden.

Wat zou je over jezelf willen vertellen aan de bezoekers van jouw winkel?

Denk dat ze al veel van mij weten want ik ben een kletskous. ik ben eerlijk, open en een flapuit ( niet altijd handig). Ik doe het nog alleen, soms met wat hulp van vriendinnen. Als het zo blijft groeien komt er hopelijk iemand bij om mij te helpen.

Welke quote past bij jou?

Pluk de dag