Interview met Anouk van Primera Floriande. Lees je mee?

Wat heeft jou gemotiveerd om Primera over te nemen?

 Ik werkte al 4 jaar bij Primera en toen kreeg ik de kans van Hans & José om de winkel over te nemen en dat heb ik gelijk gedaan samen met mijn vriend. De winkel is mijn tweede thuis geworden. Ik ben super blij met deze gezellige winkel.

Wat heb je voor Primera gedaan?

Ik was werkzaam bij een autoleasebedrijf en daar deed ik de customer service desk afdeling. En Ik heb een aantal jaren bij een schoenenwinkel gewerkt.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Behulpzaam, doorzetter, ondernemend, servicegericht, creatief.

Waarvan word jij super enthousiast?

Ik word enthousiast van een wisselende winkel qua producten. Elke keer iets nieuws is zo leuk. En uiteraard worden wij ook enthousiast als onze klanten tevreden zijn. Ook word ik enthousiast van de kerstperiode! Dat is mij echt de leukste tijd van het jaar.

Welk Primera product is jouw favoriet?

Wij hebben sinds kort een nieuwe cadeau tafel met heerlijke geurkaarsen van vellutier & lampen van Ashleigh & burwood en dit zijn mijn favoriete producten. En ze ruiken allemaal heerlijk,

Hoe is het om in Winkelcentrum Floriande een zaak te hebben?

Onwijs leuk en de sfeer is altijd goed. Een fijn centrum om te winkelen. Leuke en spontane klanten maken ons werk elke dag leuk. En wij zitten op een mooie locatie.

Wat is het leukste of gekste wat je hebt meegemaakt in Winkelcentrum Floriande

Ik vind het superleuk dat er onwijs veel georganiseerd wordt voor de kinderen in Floriande en wij als Winkelcentrum ook leuke acties met elkaar doen.

Wat zou je nog meer met Primera in de toekomst willen doen?

Wij gaan onze winkel iets uitbreiden. Binnenkort komt er een pinautomaat in onze winkel en ook hebben wij sinds kort een bloemen & planten kraampje buiten staan. En ook hebben wij een nieuwe kindertafel van topmodel.

Wat zou je over jezelf willen vertellen aan de bezoekers van de Primera/ Winkelcentrum Floriande?

De meeste klanten weten al wie ik ben. Maar voor de mensen die dit nog niet weten. ik ben Anouk de eigenaresse van Primera Floriande en ik ben 25 jaar en woon samen met mijn vriend Tom in Nieuw Vennep en hebben samen een hond. Ook hebben wij in de toekomst nog wel een kinderwens.

Welke quote past bij jou?

Enjoy the little things.