Met de BuitenBeter app meld je een probleem snel en makkelijk bij je gemeente. Meteen op de plek én het moment dat jij het signaleert!

Zo werkt het in 4 eenvoudige stappen:

Stap 1: Maak een foto

Een foto zegt meer dat duizend woorden. Leg dit direct vast met je smartphone. De gemeente kan nu zo snel mogelijk de ernst van de situatie inschatten en bepalen hoe, door wie en wanneer het probleem kan worden opgelost.

Stap 2: Leg de locatie vast

Op basis van GPS wordt de exacte locatie automatisch bepaald. Zo kan de gemeente meteen zien op welke plek de melding is gedaan. Je kunt ook zelf een adres intypen of de pin op het kaartje verplaatsen.

Stap 3: Omschrijf het probleem

Selecteer het probleem uit de lijst met veelvoorkomende problemen, zoals zwerfvuil op straat, slecht wegdek of kapotte straatverlichting.Je kunt het probleem ook omschrijven of toelichten.

Stap 4: Verzend de melding

De melding is nu klaar om te versturen! Deze komt automatisch binnen bij de betreffende gemeente. De app werkt in heel Nederland. Het verzenden van je melding is gratis, net als het downloaden van de app.

Heb je een smartphone met Android? Dan kun je de BuitenBeter app downloaden via de Google Play Store. Ga hiervoor met je smartphone naar de Google Play Store en zoek op ‘buitenbeter’. Ga naar de Google Play Store

BuitenBeter voor de iPhone is gratis te downloaden in de iTunes App Store. Klik op de onderstaande link om naar de pagina van BuitenBeter in de iTunes App Store te gaan. Ga naar de iTunes App Store