Update 23 maart 2021

Alle huidige maatregelen worden verlengd tot en met 20 april 2021.

Op 13 april is een volgende persconferentie waarin wordt gezegd wat er na 20 april mogelijk is. Als de cijfers eerder een positief beeld laten zien, dan kan een maatregel ook eerder worden aangepast. Als de cijfers tegenvallen, kan een maatregel eerder worden aangescherpt.

Avondklok

Het blijft steeds langer licht. Daarom gaat vanaf woensdag 31 maart de avondklok een uur later in. Dit betekent dat vanaf dat moment iedereen tussen 22.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Winkels die vooral levensmiddelen verkopen, mogen dan open zijn tot 21.45 uur. Dit geldt voor bijvoorbeeld supermarkten en afhaallocaties van eet- en drinkgelegenheden.

Update 23 februari 2021

Sinds 10 februari mochten winkels weer open voor ‘click & collect’. Vanaf 3 maart komt daar een nieuwe mogelijkheid bij: winkelen op afspraak. Klanten mogen winkelen, mits ze van tevoren een afspraak maken en jij je als winkelier aan de voorwaarden houdt. Winkelen op afspraak geldt voor alle niet-essentiële winkels

Update 2 februari 2021

Bestellen en afhalen!

Vanaf 10 februari kunnen mensen bij winkels spullen bestellen en afhalen.Daar zijn strenge regels voor.
Want het mag niet te druk worden op straat.
Bijvoorbeeld:

 • u bestelt vanuit huis, online of met de telefoon;
 • het afhaalpunt bij de winkel is buiten;
 • u kunt spullen alleen afhalen in een bepaald tijdslot;
 • u haalt uw spullen af in uw eentje;
 • er zit minimaal 4 uur tussen bestellen en afhalen.

De rest van de maatregelen blijven tot minimaal 2 maart 2021 gelden.

Een avondklok blijft tot en met 10 februari nodig.
De regering kijkt naar de mogelijkheden om de avondklok daarna te stoppen.
Dat kan alleen als er minder mensen met het coronavirus besmet raken.

Update 23 januari 2021

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft.

Update 15 December 2020.

Beste bezoeker,

Veiligheid voor onze bezoekers, ondernemers en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de Rijksoverheid en RIVM besloten verregaande maatregelen te nemen om verdere verspreiding tegen te gaan. Voor Winkelcentrum Floriande houdt dit in dat met ingang van 15 december het winkelcentrum alleen nog geopend is voor essentiële winkels. Supermarkten, bakkers, slagers en andere winkels waar levensmiddelen worden verkocht, kunnen wel openblijven. Contactberoepen zoals kappers zijn gesloten. Deze maatregel is vooralsnog van kracht tot en met 9 februari 2021. Voor actuele openingstijden verwijzen wij u door naar de websites van betreffende winkels.

Wij vertrouwen op uw begrip en wensen iedereen een goede gezondheid toe.


 

Onze winkels zijn gewoon geopend en houden zich aan de voorschriften van het RIVM. De horeca is m.i.v. 15 oktober 2020 gesloten. Wel bieden onze horeca ondernemers verschillende afhaal en bezorg mogelijkheden aan.

Om alles zo veilig mogelijk te houden voor iedereen, verzoeken wij alle bezoekers de onderstaande voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis;
 • Houd te allen tijde minimaal 1,5 meter afstand van medewerkers en bezoekers;
 • Groepen zijn niet toegestaan;
 • Doe zoveel mogelijk de boodschappen alleen, behalve als dit niet anders kan;
 • Mondkapje wordt zeer gewaardeerd
 • Als je naar ons winkelcentrum komt, doe dit dan op een rustig moment. Bijvoorbeeld tussen 10.00 en 12.00 uur op een doordeweekse dag;
 • Tussen 20.00 en 7.00 uur is het niet mogelijk om alcohol te kopen;
 • Respecteer elkaar! Alleen door samen te werken, zorgen we voor een veilige winkelomgeving.

Samen staan we sterk!

Winkelcentrum Floriande